1 kassi 50-56cm poikien vaatetta

5,00

Varastossa

Osasto:

Kuvaus

Täyspalvelumyynti on kaikkein suosituin myyntitapamme! Tämän palvelun ostamalla voit tuoda myyntiin max. 1 ison ikeakassillisen vaatetta. Me hinnoittelemme ja myymme tuotteita vähintään neljä viikkoa. Myydyistä tuotteista perimme 50% provision ja 2e tilitysmaksun/tilityskerta. Tilitykset tehdään 2kk jaksoissa, rahat saat suoraan tilillesi. Kun ostat tämän palvelun, tuotteet on tuotava myyntiin viikon kuluessa varausmaksun maksamisesta! Muuten voit menettää paikkasi seuraavalle. Emme palauta varausmaksua näissä tapauksissa.

Myyntiin tulevien vaatteiden tulee ehdottomasti olla puhtaita, ehjiä ja nykyaikaisia (max.5 vuotta vanhoja)! Muistathan myös huomioida kuluvan vuodenajan. Esim. talvella ei kannata tuoda hihattomia paitoja ja shortseja. Suosittelemme pesemään ja silittämään myyntiin tulevat tuotteet, viikkaathan ne myös nätisti kestokassiin. Sukat ja muut pienet tuotteet on pussitettava valmiiksi. Emme ota vastaan jätesäkkejä emmekä pahvi/muovilaatikoita. Meiltä voit noutaa kestokasseja ennakkoon varauksen tehtyäsi, tai tuodessasi tuotteita saat tyhjän kassin tilalle.

Merkitse jokaiseen kassiin nimesi ja yhteystietosi.

Myyntiin kelpaamattomat tuotteet on noudettava takaisin viikon kuluessa ilmoituksesta. Noutamattomista tuotteista perimme jätemaksun (14€).

Myyntiajan jälkeen myymättä jääneitä tuotteita emme palauta, vaan toimitamme ne hyväntekeväisyyteen.